Activiteiten

Elkaar leren kennen
Gebruik van meerdere talen
Bijbel lezen en bidden
Samen zingen
Met elkaar eten na afloop
Kinderen ook welkom!

Tijden

Iedere laatste zondag v.d. maand
Van 16.00 tot 18.00

Waar?

Je kunt ons hier vinden:
Buurthuis Het Contact, Sandestein 42 in Nieuw-Vennep

House of Life!

Op de laatste zondag van de maand organiseren we House of Life: een plek waar christenen en mensen die meer willen weten over het christelijk geloof van harte welkom zijn. En, we richten ons daarbij vooral op mensen die nieuw in Nederland zijn komen wonen. Dus bijvoorbeeld statushouders en expats. We zijn intercultureel.

We zijn gestart met mensen uit Syrië, Iran, Turkije, India, Ethiopië en Nederland. Taal is voor alle bezoekers ingewikkeld! We maken gebruik van Nederlands, Engels, Arabisch. We helpen elkaar. Het is inspirerend en bemoedigend om samen de bijbel te lezen en te bidden. We kunnen ook samen zingen. En samen eten.

Wat doen we?

Elkaar leren kennen
Gebruik van meerdere talen
Bijbel lezen en bidden
Samen zingen
Met elkaar eten na afloop
Kinderen zijn ook welkom

Wanneer

Op iedere laatste zondag van de maand ben je welkom bij House of Life. Het maakt niet uit hoe goed of hoe slecht je Nederlands is. We maken gebruik van meerdere talen. We vinden het leuk om elkaar beter te leren kennen. En om samen de bijbel te lezen en te bidden. En we kunnen ook samen zingen. En, na afloop samen eten.

Waarom

We richten ons op inwoners in de Haarlemmermeer. We vieren en beleven dat we ‘samen met alle heiligen de lengte en de breedte, de hoogte en de diepte kunnen begrijpen, ja de liefde van Christus kennen die alle kennis te boven gaat’ (Efeze 3:18-19).
Als christenen uit verschillende landen, culturen en kerken mogen we samen optrekken en elkaar bemoedigen en helpen.

Welke mensen

Pastor Taco Koster is één van de initiatiefnemers van House of Life. (Hij is ook betrokken bij House of Joy. Dat is een plek waar statushouders welkom zijn en kunnen oefenen met het Nederlands praten.) House of Life is opgezet door christenen uit verschillende culturen. Er zijn niet alleen taalbarrières, maar ook cultuurverschillen. Maar het is zo mooi om te ontdekken dat het geloof in Jezus Christus samenbindt. Wil je meer weten over House of Life? Neem dan contact op met Taco Koster.